Články

Na této stránce nalezneš různé rady a tipy k tvorbě a správě webů. Zároveň zde nalezneš i obecné články. A v neposlední řadě zde nalezneš obchodní rady a tipy.

Proč mít v týmu kvalitního obchodníka | Bruno Dirbák

Proč mít v týmu kvalitního obchodníka

Proč mít v týmu kvalitního obchodníka? Úspěch firmy závisí na schopnosti efektivně prodávat produkty, služby a řešení zákazníkům.

Číst více

Výhody vývojového prostředí pro správu webů | Bruno Dirbák

Výhody vývojového prostředí pro správu webů

Vývojové prostředí zajišťuje funkčnost a bezpečnost webových stránek, usnadňuje testování a úpravy bez rizika chyb a zvyšuje efektivitu vývoje.

Číst více

Informace | Bruno Dirbák

Jak je to s webovými prohlížeči, které se používají nejvíce?

Jo, přesně tuto otázku jsem si říkal asi před dvěma dny. Dostal jsem odpověď? Ano! A proto jsem se rozhodl, že to zkusím v tomto krátkém článku uvést na pravou míru.

Číst více

Rady a tipy | Bruno Dirbák

Pluginy — je opravdu nutné využívat k veškerým aktivitám pluginy?

Plugin je doplňkový modul jiné aplikace. Obvykle využívá připravené rozhraní aplikace takzvané API. Pluginy ti mohou usnadnit funkcionalitu webu, ale nesnaž se za ně vše maskovat. Jak praví staré pořekadlo: „Méně je více.”, proto můžeš využít i jiné možnosti, jak pluginy nahradit.

Číst více

Rady a tipy | Bruno Dirbák

5 kroků, jak se připravit na stavbu nového projektu

Možná jste si tuto otázku už dávno položili. Pokud ano a hledali jste řešení, jste tu správně. Pokud jste si samozřejmě tuto otázku nepoložili, ale hledáte třeba naopak někde inspiraci, jste tu také správně.

Číst více

Linux | Bruno Dirbák

Linux Mint Cinnamon aneb Nejlepší Linux

Jsem takový ten typ člověka, který když něco vidí, musí to hned vyzkoušet. Zase na druhou stranu mám rád zvyklost. Dlouhou dobu jsem testoval mraky operačních systémů a testuji i dodnes.

Číst více

Domluv si se mnou konzultaci nebo přednášku

Napiš mi s čím ti mohu pomoci a domluvíme se na detailech. Nabídnu ti jednorázovou konzultaci, dlouhodobou spolupráci, přednášku, školení nebo i profesionální vyškolení tvého týmu. Chceš mít jistotu, že lidé ve tvém týmu pracují jak mají a dodržují pravidelnou správu a zabezpečení webu? Mohu vše zkontrolovat, vyškolit tvůj tým i dohlednout na stavbu webu od tvého programátora.

Kontaktuj Bruna